Тостери

Цена
0
278 грн.
Тостер First FA-5366-CH
0
280 грн.
Тостер Grunhelm GWD008
0
289 грн.
Тостер Rotex RTM110-W, механічне, 750 Вт, 6, Білий
0
359 грн.
Тостер Rotex RTM140-W, механічне, 750 Вт, 7, Білий
0
359 грн.
Тостер Scarlett SC-TM11013
0
379 грн.
Тостер Scarlett SC-TM11012
0
390 грн.
Тостер Magio MG-273, механічне, 750 Вт, 4, Білий, нержавіюча сталь
0
413 грн.
Тостер First FA-5361-1
0
437 грн.
Тостер Magio MG-272Y
0
459 грн.
Тостер Magio MG-272, механічне, 750 Вт, 4, так, сірий, чорний
0
475 грн.
Тостер Maxwell MW-1505
0
486 грн.
Тостер MYSTERY MET-2101, механічне, 800 Вт, 6, Білий
0
487 грн.
Тостер MYSTERY MET-2103, електронне, 800 Вт, 7, так, Білий, нержавіюча сталь
0
659 грн.
Тостер Sencor STS2651, механічне, 800 Вт, 7, так, нержавіюча сталь
0
879 грн.
Тостер PHILIPS HD2581/00, механічне, 830 Вт, 8, Білий
0
919 грн.
Тостер PHILIPS HD2582/90, механічне, 830 Вт, 8, чорний
0
933 грн.
Тостер MOULINEX LT 1601 30, механічне, 850 Вт, 6, Білий
0
973 грн.
Тостер Hotpoint-Ariston TT22MDXB0, електронне, 850 Вт, 7, так, нержавіюча сталь, чорний
0
1 099 грн.
Тостер Gorenje T1000E, електронне, 1000 Вт, 7, так, нержавіюча сталь
0
1 103 грн.
Тостер Russell Hobbs 21396-56, механічне, 6, нержавіюча сталь
0
1 239 грн.
Тостер TEFAL TT420D30, електронне, 900 Вт, 7, так, нержавіюча сталь, чорний
0
1 299 грн.
Тостер PHILIPS HD2637/90, електронне, 1050 Вт, 7, так, нержавіюча сталь, чорний
0
1 599 грн.
Тостер ELECTROLUX EAT 5300 (EAT5300), механічне, 1050 Вт, 7, так, нержавіюча сталь, чорний
0
1 799 грн.
Тостер BRAUN HT 450 WH, механічне, 1000 Вт, 7, так, Білий, чорний
0
2 039 грн.
Тостер ELECTROLUX EAT 7800 (EAT7800), механічне, 980 Вт, 7, так, нержавіюча сталь
0
2 699 грн.
Тостер DeLonghi CTOV 2103.BW, електронне, 900 Вт, 6, так, коричневий
0
2 899 грн.
Тостер DeLonghi CTI 2103.W, електронне, 900 Вт, 6, так, Білий
0
2 899 грн.
Тостер DeLonghi CTI 2103.CP, електронне, 900 Вт, 6, так, мідний
0
2 899 грн.
Тостер DeLonghi CTI 2103.BZ, електронне, 900 Вт, 6, так, бронзовий
0
2 899 грн.
Тостер DeLonghi CTI 2103.BK, електронне, 900 Вт, 6, так, чорний
0
2 899 грн.
Тостер DeLonghi CTOE 2103.BL, електронне, 900 Вт, 6, так, синій
0
2 899 грн.
Тостер DeLonghi CTOE 2103.W, електронне, 900 Вт, 6, так, Білий
0
2 899 грн.
Тостер DeLonghi CTOE 2103.R, електронне, 900 Вт, 6, так, червоний
0
2 899 грн.
Тостер DeLonghi CTOE 2103.BG, електронне, 900 Вт, 6, так, бежевий
0
3 299 грн.
Тостер DeLonghi CTA2103.R, механічне, 900 Вт, 6, так, червоний
0
3 299 грн.
Тостер DeLonghi CTA2103.BK, механічне, 900 Вт, 6, так, чорний
0
3 299 грн.
Тостер DeLonghi CTA2103.W, механічне, 900 Вт, 6, так, Білий
0
3 659 грн.
Тостер BOSCH TAT8613, механічне, 860 Вт, 1, так, нержавіюча сталь, чорний
0
4 499 грн.
Тостер KENWOOD TTM 610, електронне, 1080 Вт, 5, так, нержавіюча сталь
New
0
4 567 грн.
Тостер Kenwood TTM610
0
4 999 грн.
Тостер KENWOOD TOG 800 CL, електронне, 1300 Вт, 5, так, нержавіюча сталь